Concert pe patru roţi. Festivalul "Cronograf and Music", promovat în mod inedit

Embed:

O trupă de muzică rock a colindat, astăzi, Capitala într-un camion și a umplut de energie spectatorii din stradă. Ei au cântat live şi i-au invitat, astfel, pe toţi locuitorii şi oaspeţii Chişinăului la Festivalul Internaţional de Film "Cronograf and Music". Iniţiativa a impresionat trecătorii.

Organizatorii "CRONOGRAF and Music on a Truck" şi-au propus să impresioneze cu o replică a campaniei de publicitate a trupei britanice "The Rolling Stones" din anul 1975. Atunci, formaţia și-a promovat albumul cutreierând străzile New York-ului cu un camion.

"În momentul în care discutam cu colegii de la Cronograf cum am putea să promovăm mai eficient Cronograf and Music, am scos-o din sertarul din spatele creierului şi sunt extrem de bucuros că a fost posibil să organizăm asta", a spus organizatorul Lilian Severin. 

Trupa "FlashBlood" are patru membri şi este din oraşul Străşeni. Tinerii au acceptat din start provocarea.

"Vom cânta piesa "Merg pe zebre", vom cânta piesa "Fata perfectă", vom cânta şi piesa pe care vrem să o lansăm acum, se numeşte "Manipulator" şi sunt piese care mai mult sau mai puţin au legătură şi cu Chişinăul şi cu lumea care ne înconjoară", a zis solistul trupei "FlashBlood", Adrian Gavriliuc.

Locuitorii Capitalei au rămas impresionaţi de concertul pe patru roţi, iar unii s-au grăbit să-i filmeze cu telefonul mobil.

"CRONOGRAF and Music" este organizat în premieră şi şi-a propus să adune laolaltă amatorii de film documentar și cei de muzică. Acesta va fi organizat vineri, 26 mai, pe strada pietonală Eugen Doga. În fiecare seară vor avea loc concerte și proiecții de film în aer liber.

"Prima zi de Cronograf and Music care va începe la ora 19 cu un concert. La 20:00 va fi al doilea concert şi la ora 21:00 programul se va încheia cu un film documentar şi aşa patru seri la rând", a afirmat coordonatorul comunicare CRONOGRAF, Diana Guja.

Festivalul internaţional de film CRONOGRAF este la ediţia a 14-a şi se va desfăşura între 25 şi 31 mai la cinematograful Odeon. În acest an, la concurs vor participa 51 de filme din 30 de țări, iar 8 filme sunt din Republica Moldova.

Lasă un comentariu