Concursul Cel mai iubit dascăl. Al treilea profesor a primit daruri de la Edelweiss

Embed:

Blândă, inteligentă şi înţelegătoare. Aşa o caracterizează elevii Liceului cu profil sportiv din satul Lipcani, raionul Cimişlia, pe diriginta lor. Absolvenţii au decis să-i facă o surpriză dascălului înainte de a se despărţi de ea. Ei au trimis pe adresa Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss un filmuleţ în care şi-au exprimat recunoştinţa pentru profesoara lor. În scurt timp femeia a devenit cea de-a treia câştigătoare a concursului Cel mai iubit dascăl.

De 27 de ani, Angela Negrub este profesoară de limba şi literatura română la Liceul Internat cu profil sportiv din raionul Cimişlia, iar conexiunea pe care o are cu elevii se vede se vede de la distanţă. 

"Am nişte emoţii deosebite, cred că încă nu realizez ceea ce se întâmplă. Avem nişte elevi deosebiţi care într-adevăr pot să ne surprindă. Eu le doresc lor succese şi să ştiţi că m-aţi făcut să simt astăzi nişte emoţii deosebite. Mă voi strădui în contiuare să vă îndreptăţesc aşteptările, instruindu-vă corect şi avându-mă alături de mine ca să vă învăţ a învăţa şi a iubi", a spus profesoara Angela Negrub.

"Mulţumim dumneavoastră, Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, este un lucru pozitiv. Un proiect foarte bun. Astăzi dascălul merită apreciere", a afirmat directorul liceului din satul Lipoveni, Gheorghe Rusu.

În cadrul concursului Cel mai iubit dascăl vor fi premiaţi zece profesori. Pentru a obţine trofeul, elevii trebuie să facă un filmuleţ şi să îl trimită pe adresa fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss.

Dosarele pot fi depuse până în data de 1 iunie 2018, iar lunar, va fi desemnat câte un câştigător.

Lasă un comentariu