Concursul Cel mai iubit dintre dascăli. Fundaţia lui Vlad Plahotniuc a premiat-o pe profesoara de biologie Alina Blănaru

Embed:

Şi-a dedicat viaţa întreagă meseriei de pedagog şi a fost răsplătită pentru munca sa. Vorbim despre profesoara de biologie Alina Blănaru, care a fost desemnată cea de-a şasea învingătoare a concursului Cel mai iubit dintre dascăli, lansat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss. Ea a fost premiată ieri, chiar de ziua ei.

Profesoara, care de mai bine de două decenii activează la liceul teoretic Nicolae Iorga din Capitală, s-a ales cu un laptop, o diploma de onoare şi un buchet de flori. Pedagogul se bucură de recunoştinţa elevilor, care au decis să realizeze un spot video despre învăţătoarea lor preferată şi să participe la consurs.

Lunar, câte un profesor primeşte din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss câte un laptop. La concurs pot participa elevii claselor a 5-a - a 12-a. Ei trebuie să realizeze un filmuleţ prin care să îşi exprime gratitudinea faţă de un profesor. Înscrierile vor continua până în dată de 1 iunie 2018.

Lasă un comentariu