Condiţii mai bune pentru punctul de asistenţă medicală urgentă din raionul Sîngerei. Cât s-a cheltuit pentru renovările din localitate

Embed:

Servicii medicale mai bune în Alexăndreni, raionul Sîngerei. Punctul de asistenţă medicală urgentă din localitate a fost renovat, iar angajaţii spun că acum vor avea condiţii de muncă mai bune. Pentru renovare au fost cheltuiţi peste 500 de mii de lei.

"În primul rând, ne bucură faptul că s-a extins suprafaţa de aproape două ori, până acum aveam 50 de metri pătraţi, acum în jur de 100 de metri", a spus vicedirector Centrul de Asistenţă Medicală Urgentă, Alexandru Ghidirimschii.

Angajaţii instituţiei susţin că acum vor munci în condiţii mai bune.

Deputaţii care au venit la inaugurarea puntului de urgenţă renovat spun că schimbarea a fost făcută pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor medicale din localitate.

"Ca să aveţi condiţii, căldură, apă, ca să puteţi oferi acel prim ajutor de care au nevoie cetăţenii", a menționat deputatul PDM, Violeta Ivanov.

"Şi 273 de milioane de lei Guvernul a preconizat pentru anul viitor pentru procurarea automobilelor, aşa că noi, anul viitor o să ne dăm jos de pe maşinile vechi, care 15,18, 20 de ani ne-au deservit pe noi", a afirmat deputatul PDM, Boris Golovin.

Punctul de asistenţă medicală urgentă din Alexăndreni deserveşte 13 sate din apropiere.

Lasă un comentariu