Consilierul municipal Ion Ceban este candidatul socialiştilor la funcția de primar al Capitalei

Embed:

Consilierul municipal Ion Ceban este candidatul socialiştilor la funcția de primar al Capitalei. Decizia a fost luată, astăzi, la şedinţa Consiliului Republican al PSRM. Liderul formaţiunii, Zinaida Greceanîi, a declarat că au fost examinate patru candidaturi, dar Ceban a fost susținut unanim de către colegii de partid. Greceanîi a evitat să spună, însă, cine sunt ceilalţi trei pretendenţi.

"Este o mare responsabilitate pentru mine. Eu vreau să le mulțumesc colegilor pentru această încredere. Nu am nicio emoție în mod separat față de cineva. Sunt gata să particip cu oricine în dezbateri. Capitala nu are un plan de dezvoltare strategică. Oamenii trebuie să fie numiți în bază de concurs", a declarat candidatul desemnat al PSRM la alegerile locale din Capitală, Ion Ceban.

Candidatura lui Ion Ceban urmează să fie confirmată şi de Consiliul Executiv al PSRM. La şefia Primăriei Chişinău mai pretind liderul Partidului DA, Andrei Năstase, și liberalul Valeriu Munteanu.

Alegerile locale anticipate vor avea loc în data de 20 mai, în mai multe localități din țară, printre care municipiile Chişinău şi Bălţi. Socialiştii nu au decis, deocamdată, cine îi va reprezenta la Bălți. 

Lasă un comentariu