Crimă în Capitală! Cine este tânăra găsită cu gâtul tăiat

Embed:

Tânăra de 31 de ani găsită ieri cu o plagă în regiunea gâtului într-un apartament din Capitală este modelul și cântăreața Anastasia Cecati, cunoscută sub pseudonimul Anastasia Cia. Prietenii și fanii tinerei au postat astăzi mesaje de adio pe profilul ei de instagram. Potrivit poliției, ea ar fi fost înjunghiată de către soţul său, care s-a sinucis imediat după comiterea crimei, sărind în gol de la etajul şapte. Cei doi aveau un bebeluş de doar trei săptămâni.

Anastasia Cecati s-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, ea a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul Las Fierbinți. Tot în țara vecină, Anastasia Cecati a ocupat locul secund în concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre aşa ca GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, tânăra s-a filmat și în videoclipul renumitului DJ Basshunter Crash and Burn.

Frumoasa moldoveancă s-a mutat, ulterior, cu traiul în Dubai. Acolo, Anastasia Cecati lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album.

Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Modelul şi-a cunoscut viitorul soţ în Dubai. Bărbatul de 34 de ani era stomatolog şi administra un cabinet stomatologic. Potrivit poliţiei, bărbatul mai avea la întreţinere o altă familie. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Lasă un comentariu