Crimă la beţie. Un tânăr a fost ucis de un amic de pahar la o aniversare

Embed:

Aniversare cu final tragic. Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a fost ucis, iar un bărbat de 49 de ani - rănit, după ce au chefuit la o zi de naştere, împreună cu mai mulţi amici. Tragedia a avut loc ieri, pe malul unui lac din oraşul Orhei. Potrivit procurorilor, la chef au participat 11 persoane, care au consumat alcool în exces.

"În urma unui conflict apărut spontan între două persoane de gen masculin, unuia i-a fost cauzată o lovitură cu piatra în regiunea capului, după care câteva lovituri cu o vergea, tot în regiunea capului. A intervenit a treia persoană pentru a aplana situaţia, însă şi aceasta a fost lovită din greşeală în regiunea feţei", a spus procurorul Procuraturii raionului Orhei, Vasile Oanţa.

În urma loviturilor primite, tânărul de 20 de ani, originar din satul Sirota, raionul Orhei, s-a stins pe loc. Bărbatul care a încercat să-l ajute a fost transportat la spital. El a scăpat cu răni uşoare şi a fost externat în scurt timp.

Presupusul ucigaş are 21 de ani şi este din oraşul Orhei. El a fugit de la locul crimei, dar a fost reţinut, în scurt timp, de poliţişti pentru 72 de ore. Individul refuză să colaboreze cu anchetatorii. El este cercetat penal pentru omor intenţionat şi riscă până la 15 ani de puşcărie. 

Lasă un comentariu