CRIMĂ ODIOASĂ într-un sector din Capitală. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șapte, după ce și-a omorât concubina

Embed:

Un bărbat din Capitală s-ar fi aruncat de la etajul şapte al blocului în care locuia, după ce şi-ar fi ucis concubina. Tragedia s-a produs, la prânz, în cartierul Telecentru.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost tăiată la gât. Ea a fost găsită de poliţişti fără suflare în apartamentul său. Victima avea un bebeluş de doar 20 de zile.

Vecinii cuplului au descoperit cadavrul bărbatului, în vârstă de 34 de ani, în curtea blocului şi au alertat imediat poliţia. Când au intrat în apartamentul în care acesta locuia împreună cu iubita sa, oamenii legii au descoperit în hol trupul neînsufleţit al femeii, iar în una dintre camere - bebeluşul care, din fericire, era în viaţă.

Blocul în care locuiau concubinii este unul nou, aşa că locatarii spun că nu-şi cunosc prea bine vecinii. Totuşi, unii oameni afirmă că, înainte de tragedie, ar fi auzit certuri în apartamentul celor doi. 

Copilul de doar 20 de zile a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Capitală, iar, potrivit medicilor, viaţa lui este în afara oricărui pericol. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.

Lasă un comentariu