Crimă TERIFIANTĂ la Călărași! Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiicele, după care s-a sinucis

Embed:

Caz înfiorător în satul Hirova, din raionul Călărași. Un bărbat şi-a ucis soţia şi copiii, după care şi-a pus capăt zilelor. Corpurile neînsuflețite ale victimelor au fost descoperite, aseară, de către sora agresorului, în casa în care locuia familia.

Rudele presupun că individul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, întrucât soţia sa tocmai revenise de la muncă din Israel şi intenţiona să plece înapoi. Poliţiştii spun că au găsit în casă un bilet de adio, în care bărbatul ar fi scris că "banii fac totul".

Potrivit poliţiei, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, şi-ar fi asfixiat soţia şi cele două fiice de 4 şi, respectiv, 12 ani în timp ce dormeau, după care s-a strangulat.

Medicii legişti presupun că oroarea ar fi avut loc în noaptea de marţi spre miercuri. Tatăl femeii ucise spune că a aşteptat cu nerăbdare revenirea fiicei sale acasă, dar aşa şi nu a mai apucat să o vadă.

"Nici nu am văzut-o. Doi ani de zile am aşteptat-o. Şi gata nu a mai dovedit să vină. Nu aveau probleme. De amu cine ştie ce a fost la dânşii", a spus tatăl femeii ucise de soţ, Constantin Roșca.

Diriginta fetei de 12 ani spune că eleva a lipsit de la ore două zile, însă nimeni nu şi-a făcut griji, deoarece ştiau că i-a revenit mama din străinătate. Mai mult, profesoara afirmă că tatăl avea grijă de fiicele sale.

"Am întrebat colegii ce s-a întâmplat cu Natalia, ei au zis ca i-a venit mama din Israel. Era o fire închisă, însă eu mă străduiam să vorbesc cu ea, ducea lipsa mamei. Dar tatăl îngrijea", a zis profesoara Ana Purcel.

Vestea a şocat întreaga localitate.

Sătenii susţin că femeia a revenit în ţară luni şi că intenţiona să plece înapoi în Israel, dar soţul ei era împotrivă.  

"Familia respectivă era o familie respectabilă. Niciodată nu era la evidenţă. Se presupune că această crimă a fost săvârşită de proprietarul casei din gelozie. A fost stabilit că a apărut o ceartă între ei că doamna urma să se întoarcă la muncă peste hotare în continuare, iar acesta nu-i permitea", a afirmat şeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Rudele bărbatului spun că acesta a ameninţat în repetate rânduri că se va sinucide, dar nimeni nu l-a luat în serios.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.

Lasă un comentariu