Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, angajaţii subdiviziunilor Ministerului de Interne s-au întrecut în felicitări cât mai originale

Astăzi, în toată lumea este marcată Ziua Internaţională a Femeilor. Cu această ocazie, angajaţii subdiviziunilor Ministerului de Interne s-au întrecut în felicitări cât mai originale.

Inspectorii de patrulare au urcat pe cai pentru a le împărţi flori trecătoarelor, poliţiştii de frontieră le-au adus un elogiu femeilor într-un spot video emoţionant, iar orchestra Trupelor de Carabinieri a susţinut un concert live într-un centru comercial din Capitală.

Concertul organizat de Orchestra Model și Corul de cameră Credo al Trupelor de Carabinieri a adunat zeci de spectatori, majoritatea femei, care au rămas plăcut surprinse.

"Felicit toate mamele, surorile, fiicile noastre. Am transmis nu numai căldura primăverii, dar şi căldura sufletească", a menționat dirijorul, Orchestra Model a Trupelor de Carabinieri, Oleg Cazacu.

Gestul carabinierilor i-a inspirat şi pe alţi bărbaţi să le felicite pe reprezentantele sexului frumos. 

Între timp, un poliţist pe un cal alb şi altul pe un cal negru le-au împărţit flori femeilor care s-au plimbat în Parcul Eroilor Afganezi din sectorul Rîşcani al Capitalei.

Inspectorii de patrulare au venit înarmați cu zeci de lalele şi au încercat să le aducă zâmbetul pe buze femeilor. 

"Doamnelor și femeilor le doresc sănătate, fericire și fie ca jumătatea a doua să fie mereu alături, să fie gingașe mereu", a spus subofițerul superior Cavalerie, INP, Andrei Maciuca.

Femeile din toată ţara au fost felicitate şi de polițiștii de frontieră, care au lansat de 8 Martie un spot emoționant. 

Tot printr-o poezie, le-au adus un elogiu femeilor şi, în special, mamelor militarii din cadrul Armatei Naţionale.

Lasă un comentariu