Cu ochii pe copii şi bone

Suntem deprinși ca sistemele de securitate video să fie la straja imobilului. Piața de la noi însă deja propune oferte pentru toate situațiile care ar putea avea loc chiar în interiorul casei. 

Odată cu apariția unui copil, camera sa devine centrul atenției din întreaga locuință. Așa că specialiștii în securitate pun la dispoziție sisteme video de ultimă generație, pentru a preveni un accident casnic sau de a proteja copiii de o bonă dubioasă.

Camera montată la vedere anunță deschis bona ca ar fi urmarită, de aceea, unii părinti  aleg o cameră ascunsă, pentru a putea vedea comportamentul real al celor în grija cărora iși lasă copiii.

Camera poate fi montata chiar si în jucariile de pluș sau în alte obiecte din casă, iar imaginile video pot fi accesate din orice colț al lumii.

Lipsa de încredere faţă de bone și cazurile șocante ajunse în văzul lumii, dezvoltă rapid cererea pe piață a dispozitivelor de supraveghere.

Instalarea unei camere video ascunse vă va costa de la 2.000 până la 5.000 de lei. În schimb, aceasta v-ar mai putea păzi și de hoții nedoriți sau de unii oaspeţi nepoftiţi.

Lasă un comentariu