Menu

Daniel Procopciuc, mâna de fier a Moldovei. Acesta a devenit campion al Cupei Mondiale de Armwrestling printre profesioniști

Cine a zis că medicina și sportul nu au nimic comun? A demonstrat-o Daniel Procopciuc care a devenit campion al Cupei Mondiale de Armwrestling printre profesioniști, concurs organizat în Polonia. 

Student la medicină generală, Daniel Procopciuc, s-a întors campion mondial de la Zloty Tur, un tuneu pentru Cupa profesionistă de Armwreasling. Aceste este considerat unul valoros în acest sport. Concursul a adunat campioni din toată lumea.

La categoria sa de 70 de kilograme, Daniel, a reușit să învingă 21 de sportivi profesioniști din diferite țări. Iar concurența nu a fost una ușoară.

În finală, Daniel a luptat cu reprezentantul Kazahstanului, Talgat Aktayev, și după minute bune de luptă l-a învins, la brațul drept, motiv pentru care a luat Cupa, nu însă și la brațul stâng la care a luat argintul.

Devenind campion absolut în toate concursurile din acest an, antrenorul sportivului, medicul neurolog, Alexandru Grumeza, e mândru de discipolul său.

Daniel îmbină de minune sportul și medicina și este un student de nota 10.

După câteva luni de recuperări, Daniel va intra în febra pregătirilor pentru campionatul din 2018. ÎI urăm succes!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.