Daruri de Crăciun. Copiii din localitatea Grozeşti au primit cadouri de la Pavel Filip

Embed:

Moş Crăciun a adus daruri pentru peste o sută de copii din satul Grozeşti, raionul Nisporeni, din partea premierului Pavel Filip. Moşul a venit însoţit de mai mulţi poliţişti, care i-au felicitat pe micuţi şi le-au vorbit despre câteva reguli de securitate, pe care trebuie să le respecte, mai ales, în perioada vacanţei.  

Premierul Pavel Filip a felicitat copiii din Grozeşti cu ocazia Crăciunului pe stil vechi, prin intermediul lui Moş Crăciun.

Moşul a adus nu doar daruri, dar şi câţiva poliţişti, care le-au ţinut copiilor o lecţie utilă despre ce trebuie să facă în cazul în care sunt agresaţi în stradă.

"Prin contactul cu ei încercăm să creăm acel contact pozitiv ca să nu le fie frică să apeleze la poliţie, să ceară ajutor", a spus specialistul, IGP, Daniel Mazepa.

Picii recunosc că mai calcă strâmb şi spun că vor ţine cont de sfaturile poliţiştilor.

Autorităţile locale au apreciat gestul poliţiştilor şi al premierului.

"Astăzi pe lângă distracţie au făcut şi o măsură educativă, ordinea publică şi de drept este prezentă în ţara noastră şi copiii trebuie să simtă acest lucru anume prin mesajul poliţiştilor", a declarat primarul satului Grozeşti, Nisporeni, Silvia Crîşmaru.

În perioada sărbătorilor de iarnă, poliţiştii au vizitat mai multe localităţi din ţară, unde le-au ţinut copiilor lecţii şi le-au împărţit daruri, în cadrul acţiunei Caravana de Crăciun, organizată de Guvern.

Lasă un comentariu