Daruri de la poliţişti. Patru familii sărace din raionul Criuleni au primit cadouri în ajunul sărbătorilor

Embed:

În ajunul Crăciunului pe stil nou, patru familii nevoiaşe din raionul Criuleni au primit daruri din partea poliţiştilor locali. Oamenii legii au pus mână de la mână, iar din banii colectaţi au cumpărat haine şi jucării pentru cei mici, dar şi produse alimentare pentru masa de sărbătoare.

Acest an a fost unul negru pentru Maria Chetruşca din satul Dubăsarii Vechi. Soţul ei a plecat la muncă în Israel, pentru a câştiga un ban ca să construiască o casă nouă pentru familia sa, dar nu s-a mai întors, întrucât s-a înecat în mare. Acum, femeia creşte singură doi copii.

"Dumnezeu are grija si indrumeaza lumea si sunt oameni buni care m-o ajutat. Noi cu soţul am vrut casa e puţin variată şi ne gândeam să facem cuibul nostru, dar, din păcate, nu avem posibilitate să o ridicam. Mă rog, sa avem acoperis noi deasupra capului", a spus o locuitoare a satului Dubăsarii Vechi, Maria Chetrușca.

Femeia spune că picii săi, Iacob şi Victoria, sunt singura sa motivaţie. 

Pentru ca aceşti copii şi mama lor să simtă sărbătorile din această iarnă, poliţiştii din Criuleni le-au adus mai multe daruri.

"A devenit o tradiţie să colectăm bani şi să aducem bucurie în familiile nevoiaşe din raionul Criuleni. Nu vrem să rămânem indiferenţi şi îi ajutăm cu ce putem", a menționat inspectorul superior, IP Criuleni, Eugenia Florica.

Un pom de Crăciun şi mai multe cadouri a primit şi Vera Grecu din Dubăsarii Vechi. Femeia creşte singură trei copii şi are grijă de mama ei bolnavă.

În acest an, Primăria locală i-a oferit familiei un ajutor sub formă de lemne şi bani, care nu sunt, însă, suficienţi pentru a întinde o masă de sărbătoare. Poliţiştii au avut, însă, grijă ca fraţii Grecu, mama şi bunica lor să nu ducă lipsă de nimic. 

"Сum sarbatoriti anul nou, ce faceti in ziua aceasta? - Cum, pe acasa, sa facem asa niste mancare,niste. Chemam baba noastra, ca ea e la noi, pe dansa o aducem si atat", a zis o locuitoare a satului Dubăsarii Vechi, Vera Grecu.

Poliţiştii din Criuleni au cumpărat daruri şi pentru două familii din satele Izbişte şi Mălăieștii Noi. Ei ajută familiile nevoiaşe din raion, în ajunul sărbătorilor de iarnă, pentru al treilea an consecutiv

Lasă un comentariu