Daruri pentru nou-născuţi. Maternitatea din Edineț a primit lucruri utile din partea Fundației EDELWEISS, în cadrul campaniei O nouă viață

Embed:

Jucării, scutece, plapume. Acestea dar şi multe alte daruri au ajuns astăzi la meternitatea din Edineţ. Surprizele au fost oferite de reprezentanţii Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, în cadrul campaniei O nouă viaţă. Mamele spun că ştiu despre acest proiect şi aşteaptă cu nerăbdare să beneficieze de acest ajutor. 

Cristina Sugac a născut ieri un băieţel perfect sănătos. Astăzi, femeia a fost vizitată de soţul ei care a venit să-şi vadă pentru prima dată copilul. Emoţionat, bărbatul i-a adus în dar un buchet de flori. Iar Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss i-a surprins cu un cadou extrem de util.

"Chiar din primele zile, este totul necesar. Preţurile acum sunt foarte bune şi muşcă, aşa că o să prindă bine", a zis mama, Cristina Sugac.

Mamele care ştiu despre acest proiect aşteaptă cu nerăbdare darurile. 

"Spitalul nostru a oferit sute de cutii utile pentru mămici. Toate mamele cunosc deja despre acest proiect şi doresc să vină la noi la spital. Ele aşteaptă cadouri", a spus asistenta medicală, Margareta Gonciar.

"Sunt familii tinere, iar aceste cadouri îi vor ajuta să economisească măcar puţin. Fundaţia Edelweiss are o reputaţie foarte bună aici. Reprezentanţii acesteia au amenajat anterior şi un teren de joacă, iar copiii le sunt recunoscători pentru acest gest. Şi cred că este un exemplu bun pentru ceilalţi", a menționat consilierul local Edineț, Igor Nepeivoda.

În Edineţ campania O nouă viaţă a început în luna aprilie. De atunci, peste 600 de mame au primit cadouri.

"Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss este mereu alături de oameni prin proiectele de suflet pe care le desfăşoară. Ne bucurăm că putem fi alături de familii în aşa momente importante din viaţa lor", a precizat manager de proiect Fundaţia Edelweiss, Dorina Postu.

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a distribuit până acum peste zece mii de cutii cu daruri pentru nou-născuţi.

Lasă un comentariu