De Ziua Îndrăgostiţilor, bărbaţii au luat cu asalt florăriile din Capitală, iar vânzătorii le-au pregătit oferte pentru toate gusturile şi buzunarele

Embed:

Ziua Îndrăgostiţilor este ocazia cea mai potrivită pentru declaraţii romantice, dar şi prilej pentru cadouri şi flori. Bărbaţii dornici să-şi surprindă iubitele au luat cu asalt florăriile din Capitală, iar vânzătorii au pregătit oferte pentru toate gusturile şi buzunarele. 

Unii bărbaţi au cumpărat flori încă de la primele ore ale dimineţii şi au plecat acasă cu braţele pline cu buchete pentru femeile dragi.

Alţii însă au cumpărat flori încă de aseară.

Trandafirii au fost, ca de obicei, preferaţi de îndrăgostiţi. Unii bărbaţi au cheltuit sume impunătoare ca să-şi impresioneze persoana iubită.

În timp ce orăşenii s-au grăbit să cumpere flori, se pare că cei de la sate sunt un pic mai inventivi. Colegii noştri de la Prima Oră au aflat ce cadouri îşi dăruiesc îndrăgostiţii de la ţară. 

Iar în afară de cadouri, îndrăgostiţii se alintă şi cu vorbe frumoase. 

De 14 februarie, nu doar îndrăgostiţii au primit cadouri. Echipa proiectului Parcul Meu a dăruit oraşului Chişinău un trandafir de aproape doi metri. Floarea este confecţionată din materiale rezistente şi a fost instalată în parcul Valea Trandafirilor din Capitală. 

"Am venit cu dorinţa de aduce cât mai multă dragoste vizitatorilor parcului Valea Trandafirilor şi anume de a înfrumuseţa Aleea Colorată", a spus coordonatorul proiectului Parcul Meu, Otilia Cotruță.

Aceasta nu a fost singura surpriză pentru vizitatorii parcului. Un pantomim îndrăgostit a oferit trecătorilor câte un măr. 

"De exemplu, în secolul şapte cei care îşi doreau să demonstreze dragostea faţă de persoana iubită, împărţea un măr în jumătate. Acesta le aducea fericire şi bucurie în familie", a mai adăugat coordonatorul proiectului Parcul Meu, Otilia Cotruță.

Trandafirul se va afla pe Aleea Colorată a parcului până în 24 februarie când se sărbătoreşte Dragobetele. 

Lasă un comentariu