Declaraţii jignitoare. Mayweather şi McGregor s-au înjurat la a doua conferinţă de presă

Embed:

Momente incredibile la conferinţa de presă susţinută de boxerul Floyd Mayweather şi starul artelor marţiale mixte, Conor McGregor. Irlandezul le-a cerut fanilor să înjure familia pugilistului american, iar aceştia nu au ezitat să o facă.

Mayweather şi McGregor se vor bate pe data de 26 august, acesta urmând să fie unul dintre cele mai importante evenimente din istoria sportului.

A doua conferinţă de presă din cele patru programate pentru a promova "Confruntarea mileniului" dintre şi Floyd Mayweather si Conor McGregor a avut loc astăzi la Toronto în faţa a circa 16 mii de fani. Cei doi s-au jignit reciproc timp de minute bune, însă lucrurile au degenerat când irlandezul a început să strige la fani să îl înjure pe Mayweather şi pe familia acestuia. Asta chiar dacă pe scenă se afla şi fiica boxerului american în vârsta de doar 13 ani.

Următoarea "bătălie verbală" dintre cei doi va avea loc la New York, iar ultimul episod al turneului de promovare se va desfăşura la Londra.

Meciul de box dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul de arte marțiale mixte Conor McGregor va avea loc la Las-Vegas, pe 26 august. Organizatorii duelului au anunțat că prețul de vânzare a biletelor pentru acest eveniment este cuprins între 500 și 10.000 de dolari.

Potrivit observatorilor, lupta dintre Mayweather și McGregor ar putea genera aproape un miliard de dolari din rețete tv și publicitate.

Mayweather, considerat unul dintre cei mai buni boxeri din istorie, are deja asigurată suma de 100 milioane dolari în urma meciului cu McGregor, care ar putea crește până la 400 milioane dolari.

McGregor are asigurată la rândul său suma minimă de 25 de milioane dolari și poate spera să încaseze până la 125 milioane dolari.

Lasă un comentariu