Descoperire macabră în oraşul Teleneşti. Paznicul cimitirului evreiesc din localitate a găsit un făt mort

Embed:

Descoperire macabră în oraşul Teleneşti. Paznicul cimitirului evreiesc din localitate a găsit în această dimineaţă un făt mort învelit într-un cearşaf. Poliţia nu are deocamdată niciun fel de detalii. 

Mihail Zolotcov, paznicul cimitirului a observat printre morminte ceva suspect. 

"Văd o petică murdară de sânge. Poate ar fi adus şi ar fi tăiat vreun porc. Când dau cu băţul într-o parte, văd acolo picioruşe mititele. Copilul era deja aşa. Avea cap, avea mâinişoare, avea tot", a spus paznicul Mihail Zolotcov.

Bărbatul a rămas şocat de cele văzute.

"O femeie gospodină nu l-a adus, o femeie gospodină avea să-l aducă şi să-l înmormânteze cumsecade: lângă un mormânt la o rudă. Dar aşa să-l arunce, să-l mănânce câinii, asta putea să facă numai oră", a zis paznicul Mihail Zolotcov.

Bărbatul a chemat poliţia.

"Cazul este înregistrat la Inspectoratul de Poliţie Teleneşti şi la moment sunt desfăşurate măsuri specializate pentru a fi identificată femeia, care a săvârşit astfel de faptă", a afirmat ofiţerul de presă IP Teleneşti, Diana Maxim.

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Teleneşti urmează să stabilească dacă acest caz întruneşte elementele unei infracţiuni. Acum două luni, un făt mort a fost găsit la punctul de colectare a deşeurilor din sectorul Ciocana al Capitalei.

Lasă un comentariu