DESCOPERIRE MACABRĂ în raionul Cahul! Un bărbat de 39 de ani a fost găsit omorât în bătaie lângă o staţie PECO

Embed:

 

Un bărbat de 39 de ani din raionul Cahul a fost ucis în bătaie de doi indivizi, după ce a venit să le ceară socoteală pentru faptul că i-ar fi deteriorat maşina. Deşi scena de agresiune s-a petrecut în preajma unei staţii PECO, sub privirile mai multor martori, nimeni nu a intervenit pentru a-i acorda ajutor victimei.

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, în satul Colibaşi. Suspecţii sunt doi tineri, în vârstă de 20 de ani, care au fugit şi sunt căutaţi de poliţie.

Potrivit poliţiei, victima a venit, în această dimineaţă, la staţia PECO din satul Colibaşi, pentru a le cere socoteală indivizilor care, cu o zi mai devreme, i-ar fi deteriorat automobilul. În scurt timp, între bărbaţi s-a iscat o altercaţie, iar cei doi suspecţi au bătut victima până aceasta s-a stins.

Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din staţia PECO, iar în imagini se vede cum trei amici ai agresorilor privesc nepăsători scena, la fel ca şi angajaţii benzinăriei, care nu au intervenit. Ulterior, suspecţii ar fi furat de la bărbat un pistol de tip Baikal, pe care îl deţinea legal, şi telefonul mobil.

"El a sărit la bătaie. Ei erau mai mulţi, erau vreo cinci personae. L-au bătut şi cu mâinile, şi cu picioarele şi cu o lanternă era aşa mai de fier", a spus şeful IP Cahul, Iurie Briceag.

Angajaţii staţiei PECO spun că nu ştiu cum s-a întâmplat totul.

Rudele victimei sunt revoltate de faptul că martorii nu au întreprins nimic pentru a-l ajuta pe bărbat.

"Cum aşa ceva supraomenesc. Tu să nu dai un mic ajutor unui om care îl vede că e în baltă de sânge", a mneționat fratele victimei Constantin Descalui.

"Ei au stat şi s-au uitat pe geam şi au privit şi nu acordă absolut nimic, nimic. Nu ştiu cum poţi să fii atât de indiferent faţă de tot ce se întâmplă peste geam, fiind la serviciu", a afirmat cumnata victimei, Ana Descalui.

Vestea i-a şocat şi pe vecinii bărbatului.

Potrivit poliţiei, angajaţii benzinăriei care au văzut totul dar nu au alertat poliţia ar putea fi cercetaţi penal. Cei doi suspecţi ar fi fugit cu o maşină cu numere străine şi sunt, acum, căutaţi de forţele de ordine. Dacă vor fi reţinuţi, ei riscă până la 12 ani de închisoare.

Lasă un comentariu