Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul bebelușului de doar patru luni, care a murit chiar în brațele mamei lui, la VORBEȘTE MOLDOVA

Embed:

Detalii cutremurătoare în cazul fetiţei de doar patru luni din satul Iorjniţa care a murit, acum o lună, prin asfixiere mecanică. Mama micuţei a mai avut un copil care, la fel, a decedat în primele luni de viaţă, iar pe alţii doi i-a abandonat. Informaţiile au fost dezvăluite în platoul emisiunii Vorbeşte Moldova de la PRIME.

Mama şi bunica micuţei decedate au venit în platoul emisiunii Vorbeşte Moldova, unde au povestit în detalii cum s-a întâmplat tragedia. Mama bebeluşului susţine că şi-a hrănit şi culcat copila, după care a adormit lângă ea. Femeia ar fi fost trezită de bunica fetiţei, care a observat că ceva nu era bine.

"Când m-am apropiat de pat, mă uit , da fetiţa e cu buzişoarele vinete", a spus bunica fetiței decedate, Maria Trofailă.

"Eu când am luat-o în braţe şi am alergat la vecină ea parcă scotea nişte sunete, de asta am alergat la vecină", a menționat mama fetiței decedate, Tamara Trofailă.

Deşi, iniţial, femeile afirmau că micuţa s-ar fi stins din cauza unui vaccin, expertiza medico-legală a arătat că bebeluşul a murit prin asfixiere mecanică, după ce a vomitat.

"Diagnosticul medico-legal în cazul dat este obstrucţia căilor respiratorii cu conţinut gastric, lapte şi mucus în bronhiile principale şi cele lobare bilaterale", a afirmat vicedirectorul CNSP, Nicolae Furtună.

La emisiune au participat şi câţiva consăteni ai familiei Trofailă. Unii dintre ei afirmă că mama fetiţei ar obişnui să consume alcool.

"Ştiind că aţi făcut vaccinul joi, vineri v-aţi dus la cumătri şi aţi băut, nu v-aţi gândit la faptul că după vaccin, copiii pot să aibă ferbră, ori altceva, să se simtă incomod", a precizat analistul politic, Artur Gurău.

"Eu nu serveam, eu numai m-am dus la cumătri şi aşa oleacă de şampanie am servit, am gustat numai, eu nu am băut ca să mă ducă cineva subsuoară sau să mă ia cineva de sub gard", a zis mama fetiței decedate, Tamara Trofailă.

"Să fi fost bată cu totul ap avea şi fără copil să vină , să-l prăpădească", a mai adăugat bunica fetiței decedate, Maria Trofailă.

În cadrul emisiunii s-a mai aflat că femeia a mai avut un copil, care, la fel, a murit în primele luni de viaţă, iar pe alţii doi i-a abandonat.

Din ce cauză a murit primul bebeluş al femeii, dar şi de ce şi-a părăsit ceilalţi doi copii, aflaţi mâine, începând cu ora 19:00, la Vorbeşte Moldova de la PRIME. 

Lasă un comentariu