DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul tânărului omorât la Puhăceni. Acesta era membrul unui grup criminal

Embed:

Detalii noi în cazul tânărului de 22 de ani, ale cărui oseminte au fost găsite în curtea unei case din satul Puhăceni, raionul Ialoveni. Potrivit poliţiei, acesta ar fi fost membrul unui grup criminal specializat în furturi.

Cei trei presupuşi asasini, reținuți la scurt timp după descoperirea rămăşiţelor, i-au fost colegi de infracțiuni și, împreună cu victima, ar fi consumat droguri.

Acuzaţii, care au între 19 și 45 de ani, au fost încătuşaţi de mascaţii de la Fulger. În timpul audierilor, ei și-au recunoscut vina. Indivizii le-au declarat poliţiştilor că între ei şi victimă s-a iscat o ceartă, în timp ce consumau împreună alcool în curtea casei unuia dintre făptaşi.

Agresorii l-au înjunghiat pe tânăr, după care au încercat să ascundă cadavrul, aşa că l-au incendiat, iar rămăşiţele le-au îngropat. Culmea, în tot acest timp, ei au continuat să bea.

Potrivit poliţiei, crima ar fi fost comisă la sfârşitul lunii septembrie 2017, însă tatăl victimei a alertat oamenii legii despre dispariţia fiului său abia peste aproape o lună. Bărbatul ne-a declarat că nu a sesizat deodată dispariţia băiatului, întrucât acesta obişnuia să locuiască periodic pe la rude.

Tânărul era al șaselea copil din familie, iar părinții afirmă că nu ar fi fost unul problematic. Asta deşi poliţiştii afirmă că atât tânărul, cât şi presupuşii săi asasini, au fost, anterior, judecați pentru huliganism, furt şi viol. Tatăl victimei a menţionat că, în seara tragediei, băiatul le-ar fi spus că pleacă la un prieten după o datorie, dar nu s-a mai întors.

"Nimeni nu a vrut să ne spună unde este el, dar foarte multă lume știa. Noi am auzit că acolo la poartă el stătea în mijlocul drumului. A trecut un om, dar ei spuneau că acesta-i beat. Pe urmă, l-au învelit cu o pătură și l-au tras în ogradă și s-au apucat de băut mai departe", a spus tatăl victimei.

"Stăpânul s-a dus chipurile să ia o țigară. Când a ieșit în drum, a ieșit cu un cuțit cu care tai porcii și deodată i-a înfipt-o băiatului în inimă", a menționat mama victimei.

Am încercat să vorbim şi cu sora unuia dintre suspecți, însă aceasta a refuzat să facă declaraţii în faţa camerei de filmat.

Crima i-a şocat pe sătenii din Puhăceni.

Cei trei presupuşi asasini sunt cercetaţi în arest. Ei riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață.

Lasă un comentariu