Detalii noi despre concertul sângeros din Las Vegas. Iubita autorului masacrului cooperează cu ancheta

Embed:

Amabil, atent, liniștit. Aşa este descris asasinul din Las Vegas de către iubita sa. Femeia s-a întors ieri în SUA din Filipine şi colaborează cu anchetatorii americani.

Ea susţine că nu știa nimic despre planul macabru al lui Stephen Paddock, cel care a omorât 59 de oameni. Marilou Danley a afirmat, într-o declarație citită de avocatul său la Los Angeles, că spera la un viitor alături de Paddock. 

"L-am iubit și am sperat că împreună vom avea un viitor liniștit. El nu mi-a spus nimic vreodată care să lase să se întrevadă sau să mă prevină că ceva oribil urma să se întâmple", a spus iubita asasinului, Marilou Danley.

Femeia a oferit explicaţii cu privire la plecarea sa în Filipine şi a confirmat faptul că Stephen Paddock i-a transferat 100 de mii de dolari.

"Două săptămâni în urma Steven mi-a spus că mi-a găsit un bilet ieftin în Filipine şi că ar vrea să plec în ţara natală să îmi vizitez familia. Mi-a transferat bani şi mi-a spus să cumpăr o casă pentru mine şi familia mea", a mai adăugat iuita asasinului, Marilou Danley.

Marilou Danley în vârstă de 62 de ani, susţine că era îngrijorată, întrucât a crezut că astfel bărbatul vrea să întrerupă relaţia cu ea. Avocatul acesteia a declarat că iubita ucigaşului este devastată de durere şi a transmis că este cu inima alături de toți cei ce au pierdut pe cineva apropiat.

Femeia nu a fost arestată, iar poliţiştii speră că aceasta îi va ajuta să înţeleagă ce la determinat pe prietenul său să comită masacrul de la Las Vegas.

Între timp, autorităţile americane au anunţat că peste 300 de persoane care au fost rănite în urma ataculului au fost externate, iar alte aproximativ 200 rămân sub supravegherea medicilor. Victimele au fost vizitate de liderul de la Casa Albă, Donald Trump, împreună cu soţia sa, Melania. 

Donald Trump a remarcat profesionalismul medicilor şi le-a mulţumit pentru eforturile depuse.

"Vreau doar să-i felicit pe toți. Este incredibil, incredibil ce aţi făcut. Am întâlnit câţiva oameni și cred că sunt foarte norocoși că au nimerit pe mâinile voastre. Profesionalismul vostru a fost uimitor. Aș vrea să vă mulțumesc tuturor", a menționat președintele SUA, Donald Trump.

Astăzi, în plenul Parlamentului din Moldova a fost ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor atacului din Las Vegas. Omagiul a fost adus la iniţiativa şefului Legislativului Andrian Candu.

"Avem un eveniment care cu regret a marcat toate titlurile știrilor din această săptămână. Este vorba despre acel carnagiu din Statele Unite ale Americii de la Las Vegas. De aceea, vă rog frumos să ţinem un minut de reculegere în memoria victimelor", a afirmat şefului Legislativului, Andrian Candu.

Atacul armat s-a produs în data de 1 octombrie la ora locală 22:30, în timpul unui concert în aer liber. Atunci, Stephen Paddock a ieşit la balconul unui hotel din apropiere, a tras la întâmplare în spectatori şi ulterior s-a sinucis.

Lasă un comentariu