Detalii noi în cazul omorului de la Botanica. Cei doi bărbaţi care au împuşcat mortal un tânăr riscă detenție pe viață

Embed:

Noi detalii în cazul omorului de la Botanica care s-a produs în noaptea de Crăciun. Cei doi bărbaţi care au împuşcat mortal un tânăr de 25 de ani şi au rănit unul de 27 de ani, au fost anterior condamnaţi. Mai mult, aceştia mai riscă un dosar penal pentru păstrarea ilegală a armelor.

"Conform investigaţiile de până acum, persoanele sunt anterior condamnate pentru infracţiuni similare. Tâlhării, jafuri cu aplicarea armei. Armele cu care a fost săvârşită infracţiunea au fost deţinute de către persoanele suspecte sunt deţinute ilegal. În cazul în care în urma constatărilor de către experţii de profil, dacă sunt ghintuite pe cazul dat va mai fi pornită o urmărire penală în baza articolului 290, păstrarea de arme şi muniţii", a spus şeful Secţiei Urmărire Penală IP Botanica, Andrei Rău.

Tragedia s-a produs în data de şapte ianuarie într-un bloc din sectorul Botanica al Capitalei. Conflictul s-a iscat după ce victimele ar fi scuipat de la balcon şi au nimerit în alţi doi bărbaţi, care se aflau cu câteva etaje mai jos. Supăraţi, aceştia au luat armele şi au tras în cei trei bărbaţi. În rezultat, un tânăr a decedat, iar altul, care-şi sărbătorea ziua de naştere, a fost rănit.

Potrivit medicilor, acesta a suferit o intervenţie chirurgicală, iar acum starea lui de sănătate este gravă, dar stabilă. Suspecţii au fost reţinuţi şi riscă detenţie pe viaţă.

Lasă un comentariu