Dezastru la Arsenal Londra. Tunarii au pierdut cu 0:3 în faţa echipei Manchester City

Embed:

Dezastru la Arsenal Londra. Tunarii au pierdut aseară cu 0 la 3 acasă în faţa echipei Manchester City în Campionatul Angliei, la doar patru zile după ce pierduse cu acelaşi scor în finala Cupei Ligii.

Arsenal mai are un singur obiectiv în acest sezon, Liga Europa. În optimile de finală, gruparea engleză are supermeci cu AC Milan, joi, în direct, la Canal 3 de la ora 20:00.

Arsenal Londra a pierdut, duminică, cu 0 al 3 finala Cupei Ligii Angliei în fata echipei Manchester City, iar aseară a pierdut cu acelaşi scor în campionat. Oaspeţii au marcat toate golurile în prima repriză.

Arsenal are un sezon dezastruos. Tunarii au pierdut finala Cupei Ligii, au fost eliminaţi din Cupa Angliei, iar în Campionatul Angliei sunt la zece puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în Liga Campionilor. În aceste condiţii, singurul obiectiv din acest sezon a rămas Liga Europa.

În optimi, gruparea engleză are programată o dublă manşă foarte dificilă cu AC Milan, care încearcă şi ea să revină la nivelul unor vremuri trecute. Prima partidă dintre cele două formaţii se va disputa, joi, 8 martie, şi va fi transmisă la Canal 3 de la ora 20:00.

Lasă un comentariu