Doi copii din raionul Cahul au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu gaze. Unul dintre micuţi este în stare gravă la reanimare

Embed:

Doi copii în vârstă de patru şi şase ani din satul Roşu, raionul Cahul au ajuns în această dimineaţă la spital după ce s-au intoxicat cu gaze. Potrivit medicilor, unul dintre micuţi este în stare gravă la reanimare, în timp ce celălalt copil este la terapie intensivă.

Potrivit ofiţerului de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Diana Ţuţu apelul a parvenit în jurul orei cinci dimineaţă. Cei doi copii se aflau acasă împreună cu părinţii acestora când a avut loc o scurgere la sistemul de încălzire. Ambii copii au fost transportaţi la Spitalul Raional din Cahul, în timp ce părinţii nu au avut de suferit. Pompierii urmează să stabilească cauzele exacte ale producerii incidentului.

Ieri, preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc le-a cerut responsabililor din Guvern să vină cu soluţii pentru a exclude cazurile de deces. Mai exact, să fie instalate gratuit, pentru familiile nevoiașe, detectoare, care alertează persoanele aflate în locuință în momentul în care apar scurgeri de gaze.

Lasă un comentariu