Doliu în fotbal. Un fost jucător de la Sheriff a murit în urma unui atac de cord la doar 25 de ani

Embed:

Doliu în fotbalul moldovenesc. Fostul fundaş al formaţiei Sheriff Tiraspol, brazilianul Dionatan Texeira, s-a stins din viaţă la vârsta de 25 de ani. El ar fi suferit un atac de cord, în timp ce juca fotbal cu prietenii, în ţara sa natală.

Texeira a plecat de la gruparea tiraspoleană, vara trecută, şi urmă să revină la echipă în această iarnă.

Dionatan Texeira a venit la Sheriff, iarna trecută, şi a evoluat pentru tiraspoleni în prima jumătate a acestui an. Brazilianul a devenit campion al Moldovei cu Sheriff şi a cucerit Cupa Moldovei. 

În meciul de aur cu Dacia pentru titlul de campioană, Teixera a transformat impecabil un penalty la loviturile de departajare.

Vara trecută, Teixera a revenit acasă, în Brazilia, pentru a urma un tratament. El a anunţat conducerea şi colegii că va reveni la Tiraspol, în această iarnă, aşa că nu şi-a luat lucrurile din apartamentul pe care îl închiria.

Aseară, brazilianul, în vârstă de 25 de ani, a suferit un atac de cord, în timp ce juca fotbal cu prietenii săi. El era căsătorit şi avea un copil în vârstă de un an.

Sheriff a întâlnit, astăzi, echipa Spicul Chişcăreni în Divizia Naţională, iar jucătorii celor două formaţii au ţinut un minut de reculegere în memoria fostului coleg.

Antrenorul Sheriff-ului, Roberto Bordin, şi-a ţinut cu greu lacrimile după meci.

Dionatan Texeira a mai fost legitimat la cluburile Koşice şi Duka din Slovacia, dar şi la clubul englez Stoke City.

Lasă un comentariu