Donald Trump a lansat un avertisment dur la adresa regimului dictatorial de la Phenian

Embed:

Președintele american Donald Trump a lansat un avertisment dur la adresa regimului dictatorial de la Phenian. Într-un discurs rostit în Parlamentul de la Seul, liderul de la Casa Albă a declarat că Washingtonul nu se va lăsa intimidat de ameninţările Coreei de Nord.

Totodată, Donald Trump l-a îndemnat pe liderul Kim Jong-Un să nu subestimeze determinarea Statelor Unite și a aliaților acestora. 

"Nu vom permite ca oraşele americane să fie ameninţate cu distrugerea. Nu ne vom lăsa intimidaţi! Toate națiunile responsabile trebuie să își unească forțele pentru a izola regimul brutal din Coreea de Nord", a spus președintele SUA, Donald Trump. 

De la tribuna Adunării Naţionale sud-coreene, Donald Trump a lansat un apel către Federaţia Rusă şi China pe care le-a îndemnat să înceteze susţinerea regimului dictatorial de la Phenian. Totodată, Donald Trump i-a transmis un mesaj direct lui Kim Jong-un.

"Armele pe care le dobândiți nu vă întăresc securitatea. Ele expun regimul vostru unui mare pericol", a afirmat președintele SUA, Donald Trump. 

În această dimineaţă, preşedintele SUA a ajuns în China. El se va întâlni cu omologul său de la Beijing, Xi Jinping. Cei doi vor discuta despre ameninţarea nucleară nord-coreeană. Turneul liderului de la Casa Albă în Asia se va încheia pe 15 noiembrie.

Lasă un comentariu