Drapel uriaş. Tinerii democraţi au construit un tricolor gigant din puzzle

Embed:

Ziua Drapelului a fost marcată, astăzi, şi în oraşul Orhei, unde aproape o sută de tineri democraţi au construit un tricolor uriaş din puzzle. Ei spun că se mândresc cu simbolurile naţionale ale ţării noastre, pe care vor să le promoveze. Prin gestul lor, tinerii au creat o adevărată sărbătoare la Orhei.

"Fiecare cetăţean e o parte componentă a statului şi datoriile noastre nu sunt aşa de multe, decât doar să ţinem la patria noastră, la Republica Moldova", a spus secretarul OT PDM Orhei, Marin Mihailov.

Drapelul realizat de tineri a fost întins pe 60 de metri pătraţi, chiar în centrul oraşului Orhei. Tricolorul gigant a surprins localnicii.

"Fiecare cetăţean e o parte componentă a statului şi datoriile noastre nu sunt aşa de multe, decât doar să ţinem la patria noastră, la Republica Moldova", a menționat preşedintele raionului Orhei, Tudor Golub.

Tinerii democraţi au făcut ca sărbătoarea să fie simţită şi în Capitală, unde au împărţit peste o mie de steguleţe oamenilor care s-au plimbat în parcul central.

"Mesajul e că trebuie să fim mândri de ţara noastră şi doar cot la cot, făcând abstracţie de culorile politice vom putea să construim o societate mai bună, mai tolerantă şi mai prosperă", a afirmat preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat, Alexandru Cauia.

Locuitorii Capitalei au apreciat gestul tinerilor.

Astfel de acţiuni au fost desfăşurate şi în alte localităţi din ţară.

Lasă un comentariu