Drum periculos. Un şofer a rămas fără o roată la maşină din cauza unei gropi

Embed:

Un drum stricat i-a dat mari bătăi de cap unui şofer din Chişinău. El a rămas fără o roată la maşină, pentru că a încercat să evite un accident, dar a ajuns cu automobilul într-o groapă adâncă până deasupra gleznei. Incidentul s-a produs în oraşul Codru şi a fost filmat de un martor, care a expediat imaginile la adresa redacţiei noastre. 

Şoferul ghinionist spune că, pentru reparaţia maşinii, va trebui să scoată din buzunar până la opt mii de lei.

"Am ieșit afară, roata era ruptă, dată într-o parte de la mașină. Eu nici nu-mi închipui cum o sa pot repara automobilul, dar m-oi adresa la primărie și poate m-or ajuta. În primul rând trebuie de luat măsuri într-un loc repară petse 20 de metri mai departe nu-i reparat nu înțeleg ce fel de reparație cum se face", a spus şoferul păgubaş, Constantin. 

Acesta nu este singurul şofer care şi-a stricat autoturismul, din cauza gropilor din asfalt. 

Locuitorii oraşului Codru spun că gropile din asfalt pun în pericol şi viaţa pasagerilor, care circulă cu microbuze de rută.

Edilul oraşului Codru susţine că nu a reparat drumul, deoarece acesta se află în gestiunea Primăriei Capitalei.

"Această stradă este în orașul Codru, dar este reparată de Primăria Municipiului Chișinău, pentru că pe ea circulă mijloace de transport public. Noi am făcut trei demersuri la Direcția Transport a Primăriei Municipiului Chișinău, dar nu știu de ce nu au început încă lucrările", a spus primarul orașului Codru, Vladimir Munteanu. 

Reprezentanţii Direcţiei Transport din Chişinău nu au comentat, deocamdată, situaţia. 

Lasă un comentariu