Duelul vecinilor la 100 DE MOLDOVENI AU ZIS. Două cupluri din Teleneşti au plecat acasă cu 6.300 de lei

Embed:

Vecinii se ajută la nevoie, iar dovadă sunt protagoniştii ediţiei de ieri a game-show-ului 100 de moldoveni au zis de la PRIME. 

Patru cupluri din Stăuceni şi Teleneşti au încercat să ghicească cum gândesc moldovenii, iar două dintre perechi, care au avut o intuiţie mai bună, au plecat acasă cu peste şase mii de lei. 

Membrii echipei Stăuceni locuiesc în acelaşi bloc şi pe acelaşi etaj.

"Cunoştinţa a fost interesantă. La început, soţul se întâlnea cu vecina în toată dimineaţa la ascensor, eu nu o cunoşteam pe ea. Şi eu cu Alexandru am făcut cunoştinţă", a spus căpitanul echipei Stăuceni, Liliana Cebotari.

Iar cele două cupluri din echipa Teleneşti au case vecine în satul Chiştelniţa. Soţii Ermurachi şi Iordachi spun că se înţeleg de minune, chiar dacă, uneori, au viziuni diferite asupra lucrurilor.

"Din porumbei nici nu vă imaginaţi ce zeamă gustoasă iese", a menționat membrul al ecipei Telenești, Alexandru Iordachi.

După cinci runde jucate, echipa Teleneşti a ieşit învingătoare şi a plecat acasă cu 6.330 de lei. Deşi au jucat şi runda finală, aceştia au ratat jackpot-ul în valoare de 20.000 de lei.

Game-show-ul 100 de moldoveni au zis poate fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Prime.

Lasă un comentariu