Duelul vedetelor! Echipa PRIME a câştigat la 100 de moldoveni au zis

Embed:

Echipa vedetelor PRIME a ieşit învingătoare în cadrul  primei emisiuni a ediției din acest sezon a show-ului 100 de moldoveni au zis! Colegii noştri au plecat acasă cu marele premiu - peste 23 de mii de lei.

Cele două echipe concurente, formate din prezentatorii PRIME şi CANAL 2 au fost provocate să ghicească cum gândesc moldovenii, iar pe parcursul emisiunii au avut parte de mai multe surprize. 

Pentru premiul mare au luptat îndrăgitele vedete de la PRIME: Cristina Stamatin, Eugen Bulgaru, Marian Danu şi Dan Jelescu şi prezentatorii Canal 2: Victor Nofit, Stela Micşanschi, Lilu şi Corina Frumuzachi.

Jocul a fost câştigat de echipa PRIME, care a acumulat 345 de puncte. La această sumă s-a adăugat un zero, astfel, în prima etapă a concursului, colegii noştri de la PRIME s-au ales cu 3.450 de lei. Aceştia însă au continuat jocul, iar în runda finală au câştigat premiul mare de 20 de mii de lei. 

"Am fost un pic mai şmecheri, i-am cam lăsat pe ei să joace şi noi le luam ultima pastilă. 3.450 de lei , găsim noi ce să facem, îi distrăm, iar ăia 20 de mii, stai liniştit, că îi împărţim egal", a afirmat prezentatoarea PRIME TV, Cristina Stamatin.

"Noi nu am pierdut, noi suntem echipă. Cum a spus Napoleon: Importantă este participarea, nu neapărat câştigul", a spus prezentatorul CANAL 2, Victor Nofit.

Tematica emisiunii a fost legată de sărbătorile de iarnă, iar unele întrebări le-au dat bătăi de cap concurenţilor.

Vedetele celor două posturi TV au avut parte de mai multe surprize pe platoul de filmare. Dan Jelescu a fost provocat sa întoarcă în aer o clătită pe tigaie, aşa cum prezentatorul a recunoscut că anume aceasta este cea mai mare realizare a lui din 2017.

Iar Lilu l-a imitat pe interpretul Adrian Ursu, întrucât în copilărie şi-a dorit să fie actriţă.

Emisiunea 100 de moldoveni au zis poate fi urmărită în fiecare duminică, începând cu ora 20:00, la PRIME.

Lasă un comentariu