Duelul vedetelor la 100 DE MOLDOVENI AU ZIS. Interpreții din echipa Haiducii au plecat acasă cu peste 5.000 de lei

Embed:

Seara de Revelion a fost plină de veselie la Prime TV, datorită protagoniştilor emisiunii 100 de moldoveni au zis. Opt interpreţi autohtoni s-au întrecut la ghicit gândurile moldovenilor, iar echipa câştigătoare a plecat acasă cu peste 5 mii de lei.

Vedetele au făcut glume pe tot parcursul emisiunii şi au avut parte de mai multe surprize.

Concurenţii au fost împărţiţi în două echipe. Astfel, din echipa Haiducii au făcut parte interpreţii Adrian Ursu, Igor Cuciuc, Igor Sârbu şi Alexandru Manciu, iar Divele au fost reprezentate de Dianna Rotaru, Adriana Ochişanu, Doiniţa Gherman şi Cornelia Ştefăneţ. 

Chiar de la începutul emisiunii, interpreţii din echipa Haiducii au fost siguri că vor câştiga.

Intuiţia nu le-a jucat festa Haiducilor, aşa că echipa băieţilor a acumulat 545 de puncte şi a fost desemnată câştigătoare. Divele au reuşit să obţină doar 116 puncte.

Vedetele au avut parte de mai multe surprize. Aşa cum Doiniţa Gherman are acasă o colecţie întreagă de ciorapi, în timpul emisiunii ea a mai primit de la Moş Crăciun încă unul.

Iar Adrian Ursu a fost provocat şă-şi învingă fobia faţă de reptile.  

Deşi au jucat runda finală, în care aveau posibilitatea să câştige 20 de mii de lei, băieţii nu au reuşit să facă faţă provocărilor şi au plecat acasă cu peste 5 mii de lei acumulaţi în timpul jocului. 

Lasă un comentariu