Eagles Fighting Championship - 7 a avut loc aseară la Chişinău

Embed:

Spectacol total aseară la turneul de arte marţiale mixte "Eagles Fighting Championship-7", care a avut loc la Sala Polivalentă din Chişinău.

Nouă din cele 12 lupte disputate în cuşcă s-au încheiat înainte de limită. Marele câştigător al serii a fost moldoveanul Luca Poclit, care a obţinut centura de campion în categoria de până la 77 de kilograme.

Luca Poclit şi-a adjudecat titlul după ce l-a învins într-o luptă tensionată pe un alt moldovean Sergiu Barbăroşă. După cinci runde, Poclit a fost declarat câştigător de către arbitri.

"Foarte tare mă mândresc. M-am străduit să înving. Se putea şi mai bine, dar mi-a fost milă de adversar. Vedeam că era obosit şi nu am lucrat cu toate puterile", a spus luptătorul MMA, Luca Poclit.

Cel mai rapid knock-out de aseară l-a reuşit moldoveanul Alexandr Romanov, care s-a impus în faţa unui sportiv din Uzbekistan în doar două minute.

"În principiu pentru asta ne antrenăm în cantonament, anume pentru a arăta un adevărat show", a afirmat luptătorul MMA, Alexandr Romanov.

Românul Bogdan Barbu a obţinut o victorie spectaculoasă în faţa rusului Imran Kumîşev. Luptătorul de peste Prut l-a făcut knock-out pe adversar la finalul primei runde.

"A ieşit exact aşa cum am aşteptat. Ştiam că trebuie să am răbdare, să aştept, să dau drumul la braţe şi sigur va cădea. Aşa şi s-a întâmplat", a spus luptătorul MMA, Bogdan Barbu.

La gala de aseară au mai obţinut victorii moldovenii Gheorghe Lupu şi Mihai Sârbu, iar Oleg Crăciun şi Nicolae Scorohod au suferit înfrângeri.

Din cele 12 lupte disputate în cuşcă 9 s-au încheiat înainte de limită.

"În general sunt mulţumit de show-ul din această seară, Eagles - 7. M-am aşteptat ca majoritatea luptelor să fie la limită. Lupta pentru centură a fost interesantă din punct de vedere tactic. A fost o luptă demnă de cele mai mari promoţii de MMA din lume", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir.

Următorul turneu MMA Eagles Fighting Championship va fi organizat de Asociaţia FEA anul viitor, în luna februarie.

Lasă un comentariu