Ediţie specială dedicată Zilei Internaţionale a Femeilor, la VORBEȘTE MOLDOVA. În platoul emisiunii vin unele dintre cele mai puternice femei din țară

Embed:

Şofer de troleibuz, arbitru, pilot sau luptător. Sunt doar câteva meserii pe care ne-am obişnuit să le considerăm mai potrivite pentru bărbaţi. Producătorii show-ului Vorbeşte Moldova au vrut să demonstreze contrariul şi au invitat în platoul PRIME unele dintre cele mai puternice şi curajoase femei din ţara noastră.

Realizatorii emisiunii au pregătit o ediţie specială dedicată Zilei internaţionale a Femeilor, care va fi difuzată astăzi, de 8 Martie.

"Atunci când spunem toboşar ne imaginăm un bărbat cu plete şi braţe vânjoase, care loveşte cu putere tobele", a spus prezentatoarea Vorbește Moldova, Natalia Cheptine.

"Am avut ocazia să cântăm şi cu alte trupe pe scenă şi de fiecare dată toboşarii erau doar bărbaţi", a menționat toboșarul Tatiana Ceban.

Printre eroinele ediţiei de astăzi a emisiunii Vorbeşte Moldova este şi un arbitru de arm wrestling. 

"Acesta este cel mai interesant proces, cel puţin pentru mine, îmi place să îi leg", a precizat arbitrul de arm wrestling, Svetlana Tătaru.

Protagonistele show-ului au avut parte şi de surprize. Gheorghe Ţopa,Vasile Macovei, Alexandru Manciu şi alţi interpreţi autohtoni au cântat pentru femei.

Tot în emisiunea de astăzi o veţi cunoaşte pe singura femeie pilot din ţara nostră, dar şi pe o campioană mondială la lupte.

Show-ul Vorbeşte Moldova va fi difuzat la ora 19:00, la PRIME.

Lasă un comentariu