Menu
Embed:

Prima Oră, 3 Iunie 2020

Astăzi la Prima Oră:

1ю Un grup de fete nu au pierdut timpul și au reușit să slăbească cat au stat in autoizolare. Toate antrenamentele, regimul alimentar si motivatia erau distribuite online. Chiar si asa, rezultatele sunt vizibile.

2. Și mușchii feței, limba și maxilarul au nevoie de gimnastică pentru o pronunție corectă. Imediat ce copii încep să vorbească fluent, părinții pot observa unele greșeli de pronunție, sau unele anomalii ale maxilarului care vor trebui corectate, iar miogimnastica este unul din tratamentele eficiente.

3. Potrivit unui psihoterapeut american, milenialii prezintă un risc crescut de afectare a sănătății mintale odată cu stabilirea pe termen lung a perioadei de carantină și a restricțiilor privind distanțarea socială.

4. Si vorbim cu Igor Hincu, care odată cu criza COVID-19, a luat decizia să își reorienteze activitatea. Atunci când a devenit clar că lucrătorii medicali din Moldova duc lipsă de echipament personal de protecție, atelierul lui, care anterior producea jucarii, a început să faca viziere – ecrane de protecție din plastic si sa doneze gratuit, chiar si jucarii.

Alegeți Prima Oră!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.