Menu

DA sau NU

DA sau NU este un game show cu renume mondial care îți pune la încercare intuiția și norocul.

Show-ul a fost creat de compania olandeză Endemol și a reușit să cucerească peste 50 de țări din lumea întreagă: Elveția, Vietnam, Turcia, Suedia, Spania, România, Rusia, Japonia, Anglia și Germania sunt doar câteva din țările în care Da sau Nu a bătut toate recordurile de audiență.

DA sau NU este cel mai flexibil game show inventat vreodată. Mersul jocului capătă proporții dramatice spre sfârșit, în asta și constă secretul succesului mondial al show-ului DA sau NU.

DA sau NU revine în Republica Moldova cu cel mai carismatic prezentator – Dan Negru, și pune la bătaie sume mari de bani. Conceptul jocului este unul foarte simplu: jucătorul trebuie să deschidă pe rând 26 de serviete cu sume diferite de bani (de la 0.50 bani la 250.000 MDL). În funcție de sumele pe care le-a deschis, bancherul îi propune un târg jucătorului. Este important să deschizi mai întâi sumele mici, ca oferta bancherului să fie mai mare. Bancherul este contrapunctul psihologic al jocului, cel care crează tensiunea, iar jucătorul are la dispoziție doar două instrumente – intuiția și norocul. Spre sfârșitul jocului tensiunea crește, iar jucătorul are de ales între oferta bancherului sau servieta selectată (care s-ar putea să conțină câțiva bănuți sau sute de mii de lei) - totul depinde de norocul și intuiția jucătorului. Jucătorul știe că atât timp cât nu a deschis sumele mari, oferta bancherului va crește. Câștigă doar cei tari de caracter, dispuși să riște și să meargă până la capăt.

Fiecare poate participa la DA sau NU, este important să ai peste 18 ani, o intuiție ascuțită, și bineînțeles – un dram de noroc. 

Adresa de contact: dasaunu@gmg.md

Fii cu ochii pe Prime, DA sau NU revine în fiecare Sâmbătă la 20:00.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.