Menu
Embed:

Corpul neînsuflețit al unui rapper ucrainean, care a decedat din cauza unei supradoze de droguri, a fost găsit dezmembrat

Sfârșit groaznic pentru rapperul ucrainean Andy Cartwright, care a devenit popular în Rusia. Cadavrul acestuia a fost găsit dezmembrat în apartamentul său din Sankt-Petersburg, după ce ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri. Presa rusă scrie că despre moartea artistului a anunțat avocatul soției rapperului, care este suspectată de profanarea corpului neînsuflețit. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Soția rapperului a povestit poliției că bărbatul a murit acum patru zile din cauza unei supradoze de droguri. Femeia s-a gândit că o asemenea moarte nu i-ar face cinste, așa că a decis să creeze impresia că soțul său a dispărut. După ce i-a dezmembrat corpul în mai multe bucăți, aceasta a apelat la un avocat, întrucât nu știa cum să procedeze în continuare. Avocatul a anunțat poliția, iar echipajul venit la fața locului au depistat cadavrul dezmembrat, un cuțit și un ferestrău. Vestea i-a șocat pe prietenii artistului.

"E o mare pierdere pentru muzica rapp și o mare pierdere pentru mine personal. Încă nu înțeleg cum să reacționez la așa ceva. E foarte trist totul. Vom afla contactele părinților, vom aduna bani. Vom urmări evoluția evenimentelor. Odihnește-te în pace, frate!"

Femeia a fost reținută, însă la scurt timp a fost eliberată. Presa scrie că aceasta a fost de acord să treacă un test la poligraf, pentru a demonstra că nu este vinovată de moartea soțului său. Potrivit avocatului femeii, ea nu pare să fie bolnavă psihic sau dependentă de droguri, se poartă adecvat și recunoaște cele întâmplate. Chiar dacă expertiza va confirma spusele soției artistului, aceasta nu va putea evita pedeapsa penală pentru profanarea cadavrelor.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.