Menu
Embed:

O explozie puternică a zguduit capitala libaneză Beirut. Cel puțin zece oameni au murit și alte sute de persoane au fost rănite

Cel puțin zece oameni au murit și alte sute de persoane au fost rănite în urma unei explozii uriașe, care a zguduit capitala libaneză, Beirut. Deflagrația s-a produs în portul orașului, iar unda de șoc s-a făcut resimțită la cel puțin 10 kilometri distanță.

Mai mulți oameni sunt blocați sub dărâmături, iar in imaginile surprinse la fața locului se văd mașini răsturnate sau distruse. CNN descrie situația din Beirut ca pe un film de groază: pe străzi și în spitale sunt multe persoane însângerate, cu membre fracturate și răni provocate de bucăți de sticlă. Guvernatorul orașului Beirut a declarat că scenele din oraș îi amintesc de exploziile nucleare de la Hiroshima și Nagasaki.
Potrivit unor surse locale, s-ar fi produs două explozii, însă informația încă nu a fost confirmată oficial Într-o filmare, postată pe rețelele de socializare, poate fi văzut un nor imens de fum. Deocamdată, nu sunt cunoscute cauzele producerii deflagrației.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.