Menu
Embed:

Campionatul European de Fotbal. Cine sunt favoritele turneului la casele de pariuri

Conform caselor de pariuri, cele mai mari șanse de a câștiga EURO 2020 le are naționala Angliei și cea a Franței. În finalele competițiilor inter-cluburi au jucat 3 cluburi din Anglia, Manchester United, finalista Ligii Europa, Manchester City, finalista Ligii Campionilor și Chelsea, echipa care a cucerit trofeul Champions League, respectiv Anglia are fotbaliști redutabili, cu o valoare totală de 1,27 de miliarde de euro. Cu această echipă, Anglia va încerca să cucerească trofeul pentru prima dată.

Paradoxal, țara care este considerată patria fotbalului nu jucat niciodată în finala Campionatului European. A ajuns doar în semifinale de două ori în cele 15 ediții ale EURO: în 1968 și 1996. Campioana mondială în exercițiu, Franța, este considerată de pariori o altă mare favorită la titlu.

Selecționata "Cocoșului Galic" a jucat finala precedentului european, dar a pierdut-o în fața Portugaliei. În schimb, Franța se poate lăuda cu două trofee cucerite în 1984 și 2000 și are în lot cel mai scump fotbalist din lume pe Kylian Mbappe, care valorează 160 de milioane de euro, iat întreaga echipă este estimată la peste un miliard de euro. 

Spania și Germania, cele mai titrate echipe de pe Bătrânul continent, cu câte trei titluri de campioni europeni sunt un pic mai slab cotate la casele de pariuri. Lotul Germaniei este estimat la 936 de milioane de euro, iar cel al Spaniei la 915 milioane de euro.

Turcia și Italia vor da startul nebuniei pe Bătrânul Continent, acesta fiind meciul de deschidere al EURO 2020. În timp ce Italia este a cincea favorită la casele de pariuri, cu un lot în valoare de 771 de milioane de euro, Turcia este considerată o națională care poate deveni surpriza acestui campionat european.

Turcia are o echipă estimată la 325 de milioane de euro.

O zi ne desparte de marea nebunie a Campionatului European, iar PRIME, CANAL 5 și CANAL 3 vor difuza meciurile EURO 2020.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.