Menu

PRIME TV lansează un nou show cu un puternic impact social

Embed:

PRIME TV pregătește lansarea unui nou show, care va avea un puternic impact social. Și asta pentru că noul proiect televizat vizează sănătatea, cel mai importat aspect din viața fiecărui om. Emisiunea va fi produsă în Republica Moldova, dar va avea formatul celebrului talk show american The Doctors, care este distribuit la nivel global de CBS, cea mai populară televiziune din SUA.

Marea premieră va avea loc în această toamnă la PRIME TV, televiziunea Nr.1 din țara nostră. Medici moldoveni și specialiști cu renume vor oferi telespectatorilor explicații și recomandări prețioase despre simptomele diferitor maladii și tratamente eficiente. 

Statele Unite ale Americii, septembrie 2008, este punctul de pornire al formatului televizat The Doctors, ceea ce în română se traduce Doctorii. După ce a fost îndrăgit de publicul american, show-ul a ajuns pe toate continentele, cucerind pe rând telespectatorii din Canada, Mexic, Australia, Irlanda, Suedia, Finlanda, Malaezia, Egipt și Portugalia. În curând și Republica Moldova va apărea pe harta acestui proiect de succes.

Emisiunea este destinată pentru telespectatori de toate vârstele. Întrucât cei mai iscusiți doctori din Republica Moldova vor explica pe înțelesul fiecăruia problemele de sănătate cu care se confruntă populația și vor vor oferi soluții pentru prevenirea și tratarea bolilor.

În cadrul emisiunii vor fi prezentate și istoriile oamenilor care au reușit să depășească anumite probleme de sănătate sau au fost protagoniștii unor miracole în domeniul medical.

În premieră pentru Moldova, talk show-ul Doctorii va avea decor special, care va permite crearea unui cabinet medical chiar pe platoul de filmare. Astfel, publicul din studiou, dar și telespectatorii PRIME TV vor fi martori la realizarea unor operații revoluționare. În cadrul emisiunii, vor fi demonstrate proceduri medicale și investigații cu aparataje de ultimă generație.

O altă premieră pentru Moldova este rubrica interactivă Consultația TV, în cadrul căreia telespectatorii vor putea adresa întrebări ce țin de sănătate, iar doctorii vor oferi explicații și soluții pentru remedierea problemelor medicale.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.