Menu

Premiera show-ului Doctorii va avea loc la PRIME TV în luna septembrie. Detalii despre emisiune

Embed:

Toamna aduce premiere la PRIME - televiziunea numărul 1 din Moldova. Zile numărate au mai rămas până la lansarea show-ului Doctorii, o emisiune cu puternic impact social, care vizează sănătatea, cel mai important aspect din viața fiecărui om. Prima ediție a acestui proiect televizat de excepție va putea fi urmărită la postul nostru de televiziune în luna septembrie.

Emisiunea va fi realizată în Republica Moldova, dar va avea formatul celebrului talk show american The Doctors, care este distribuit la nivel global de CBS, cea mai populară televiziune din SUA. 

Medici moldoveni și specialiști cu renume vor oferi telespectatorilor explicații și recomandări prețioase despre simptomele diferitor maladii și tratamente eficiente. 

Emisiunea este destinată pentru telespectatori de toate vârstele. Cei mai iscusiți doctori din Republica Moldova vor explica pe înțelesul fiecăruia problemele de sănătate cu care se confruntă populația și vor oferi soluții pentru prevenirea și tratarea bolilor.

În cadrul emisiunii vor fi prezentate și istoriile oamenilor care au reușit să depășească anumite probleme de sănătate sau au fost protagoniștii unor miracole în domeniul medical.

În premieră pentru Moldova, talk show-ul "Doctorii" va avea decor special, care va permite crearea unui cabinet medical chiar pe platoul de filmare. Astfel, publicul din studiou, dar și telespectatorii PRIME TV vor fi martori la realizarea unor operații revoluționare.

Statele Unite ale Americii, septembrie 2008, este punctul de pornire al formatului televizat The Doctors, ceea ce în română se traduce "Doctorii". După ce a fost îndrăgit de publicul american, show-ul a ajuns pe toate continentele, cucerind pe rând telespectatorii din Canada, Mexic, Australia, Irlanda, Suedia, Finlanda, Malaezia, Egipt și Portugalia.

În curând și Republica Moldova va apărea pe harta acestui proiect de succes.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.