Menu

Telespectatorii pot adresa întrebări pe facebook în cadrul emisiunii Doctorii, difuzată la PRIME TV

Embed:

Întreabă pe facebook și vei primi răspuns în cadrul celui mai tare show medical din țară, care va avea formatul celebrului talk show american The Doctors, distribuit la nivel global de CBS, cea mai populară televiziune din SUA.

Emisiunea Doctorii va fi difuzată în premieră începând cu luna septembrie la postul numărul din țară - PRIME TV.

Astfel, internauții care se confruntă cu probleme de sănătate pot cere părerea unui specialist pe pagina de facebook a emisiunii, iar medicii vor oferi răspunsul direct din platou. 

Producătorii emisiunii Doctorii promit că nici un răspuns nu va fi neglijat, iar cei mai norocoși vor ajunge direct în platou, unde vor fi consultați de cei mai cotați specialiști din țară. Patru medici din diferite domenii vor avea rolul de prezentatori și le vor oferi telespectatorilor explicații și recomandări cu privire la simptomele diferitor maladii și tratamente eficiente.

De asemenea, în platou vor fi și alți specialiști.

În cadrul emisiunii vor fi prezentate și istoriile oamenilor care au reușit să depășească anumite probleme de sănătate sau au fost protagoniștii unor miracole în domeniul medical. Emisiunea va fi produsă în Republica Moldova, dar va avea formatul celebrului talk show american The Doctors, care este distribuit la nivel global de CBS, cea mai populară televiziune din SUA.

În premieră pentru Moldova, talk show-ul Doctorii va avea decor special, care va permite crearea unui cabinet medical chiar pe platoul de filmare. Astfel, publicul din studiou, dar și telespectatorii PRIME TV vor fi martori la realizarea unor operații revoluționare. Punctul de pornire al formatului televizat The Doctors, ceea ce în română se traduce Doctorii, a fost în anul 2008, în Statele Unite ale Americii.

După ce a fost îndrăgit de publicul american, show-ul a ajuns pe toate continentele, cucerind pe rând telespectatorii din Canada, Mexic, Australia, Irlanda, Suedia, Finlanda, Malaezia, Egipt, Portugalia, iar acum a ajuns și în Republica Moldova.

O altă premieră pentru Moldova este rubrica interactivă Consultația TV, în cadrul căreia telespectatorii vor putea adresa întrebări ce țin de sănătate, iar doctorii vor oferi explicații și soluții pentru remedierea problemelor medicale.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.