Menu
Embed:

Incendiu puternic la Căușeni. Doi copii și mama acestora au fost salvați din ghearele flăcărilor după ce casa în care locuiau a luat foc

Doi copii au fost salvați din ghearele flăcărilor. Este vorba despre două copile, de șapte și respectiv 11 ani, care se aflau împreună cu mama lor în casa care a luat foc. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Incendiul s-a produs în satul Cârnățeni, raionul Căușeni, iar pompierii au reușit să lichideze flăcările în timp util.


Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, salvatorii au fost chemați în jurul orei 21. Aceștia au stabilit că două camere și o anexă a unei case de locuit au fost cuprinse de flăcări. Potrivit lor, în casă se afla mama cu fiicele minore. Femeia a încercat să-și salveze fetele și le-a izolat într-o cameră. Pompierii au evacuat imediat copilele din locuință. Focul a fost lichidat în mai puțin de o oră, flăcările au distrus o bună parte din casă. Potrivit șefului DSE Căușeni, Ghenadie Cuciuc, cauza producerii incendiului a fost un scurt circuit.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.