Menu
Embed:

Fostul director general al Combinatului de vinuri Cricova, Valentin Bodiul a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19

Fostul director general al Combinatului de vinuri Cricova, Valentin Bodiul a fost răpus de COVID-19. Anunțul a fost făcut de foștii colegi pe pagina oficială de Facebook a combinatului. Valentin Bodiul urma să împlinească 70 de ani în luna ianuarie.

Profund îndurerați, colegii lui Valentin Bodiul au publicat un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a instituției. Aceștia spun că, amintirea lui Valentin Bodiul va rămâne veșnic vie pentru toți cei care l-au cunoscut sau au avut șansa de a munci alături de el, iar industria vinicolă a pierdut un bun cunoscător, un om de o valoare profesională deosebită.'' Valentin Bodiul a fost de meserie inginer-tehnolog și și-a dedicat întreaga viață vinificației. El și-a început activitatea în 1973 la Fabrica de vin din Sângerei, în calitate de inginer. Ulterior, trei decenii le-a consacrat activității în cadrul Combinatului de Vinuri „Cricova”, fiind director general în perioada 1987-2016. Valentin Bodiul este Cavaler al Ordinului Republicii. Pentru merite în dezvoltarea industriei vinicole a fost distins cu Titlul onorific „Om emerit”. De asemenea, acestuia i-a fost conferită medalia „Pentru vitejie în muncă”.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.