Menu
Embed:

Primarul Ion Ceban răspunde criticilor care s-au abătut asupra municipalității după organizarea Hramului Capitalei în plină pandemie

400 de mii de lei. Atât a costat organizarea evenimentelor dedicate Hramului Capitalei. Primarul Ion Ceban spune că banii au fost folosiți inclusiv pentru măști de protecție și dezinfectant, distribuite oamenilor. Edilul mai menționează că autoritățile au încercat să asigure respectarea normelor de prevenire a infecției cu noul tip de coronavirus, însă nu toți au fost disciplinați.

"De oameni depinde cum se adună ei. Noi am creat toate condițiile ca oamenii să aibă maximum confort în ceea ce poate oferi spațiul public. Distanță, scaune, măști, dezinfectant, voluntari, am atenționat oamenii să se comporte în felul în care recomandă specialiștii. Deja rămâne la discreția oamenilor."


În data de 14 octombrie, autoritățile au organizat mai multe evenimente, în pofida pandemiei de COVID-19. Au avut loc expoziții, iarmaroace și spectacole în toate sectoarele Capitalei. Unii participanții la manifestații nu au purtat măști de protecție și nu au respectat distanța socială. Asta chiar dacă în spitalele din Chișinău deja nu mai sunt locuri pentru tratarea bolnavilor de COVID-19.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.