Menu
Embed:

Răfuială cu focuri de armă la Durlești! Un polițist a fost împușcat de un bărbat în fața unui local

Reglări de conturi ca în vestul sălbatic. Un angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică a ajuns la spital după ce a fost împușcat în picior de către un bărbat. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în fața unui local din orășelul Durlești, municipiul Chișinău. Făptașul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 41 de ani, care deținea legal arma.

”În rezultatul împușcăturii, a avut de suferit persoana de 34 de ani, care este angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică. Imediat a fost solicitat serviciul salvarea, care i-a acordat asistență. La momentul dat, angajatul se afla înafara orelor de serviciu, echipat pe civil”.

Potrivit oamenilor legii, între cei doi s-ar fi iscat un conflict. La un moment dat, bărbatul a scos un pistol și a tras în direcția polițistului. În consecință, victima s-a ales cu o rană la piciorul stâng și a fost dusă de urgență la spital. Polițistul a fost externat și se află înafara oricărui pericol. Potrivit oamenilor legii, agresorul a fost reținut pentru 72 de ore. Deocamdată nu este clar motivul de la care a pornit cearta. Pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțele în care s-a produs incidentului.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.