Menu
Embed:

Locuitorii orașului Bălți, sătui de promisiunile autorităților, s-au apucat să-și repare străzile din bani proprii

Sătui de promisiunile autorităților, mai mulți locuitori ai municipiul Bălți, au pus mână de la mână și au început să repare o stradă plină de gropi. Oamenii spun că au cumpărat din propriul buzunar nisip, ciment și pietriș și s-au apucat de plombat drumul ciuruit. Procesul de lucru a fost filmat de un localnic, care a postat imaginile pe rețele de socializare. Funcționarii de la primăria Bălți au refuzat să comenteze situația.


"Uitați-vă ce gropi avem. 40 de centimetri. Apa vine de sus și iată ce gropi se formează. Am încercat cu pietriș să acoperim, dar este inutil. E nevoie de reparație capitală. Ceva mai serios."

Imaginile au fost filmate pe strada Ivan Ciarupin și au fost postate pe facebook. Autorul susține că localnicii au decis să repare singuri drumul, deoarece acesta a devenit impracticabil.

"Nici ambulanța nu poate trece."

În imagini apar câțiva bărbați care acoperă gropile cu pietriș. Altul pregătește ciment într-o betonieră.

''- Iată așa, la Bălți se fac drumurile.
- Asta din contul vostru?
- Din contul nostru, dapoi din contul cui? Am pus mână la mână."

Am încercat să aflăm de la viceprimarul municipiului Bălți Nicolae Grigorișin dacă strada Ivan Ciarupin va fi sau nu reparată în viitorul apropiat. Acesta, însă, a refuzat să ne ofere un interviu, motivând că este internat în spital. Solicitată telefonic să comenteze situația, viceprimarul orașului Bălți Tatiana Dubițcaia, dar nu ne-a răspuns la nu a răspuns la apel.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.