Menu
Embed:

Petrecere fără măști și distanță socială. Peste 50 de tineri s-au distrat pe teritoriul unei spălătorii auto din Capitală

Petrecere fără măști și distanță socială. Peste 50 de tineri s-au distrat pe teritoriul unei spălătorii auto din Capitală, la un chef organizat de un tânăr care se bucură de popularitate pe rețelele de socializare. Petrecerea a avut loc în data de 14 octombrie, de ziua orașului, iar la finalul acesteia a fost organizat și un show de focuri de artificii.

Organizatorul petrecerii a postat anunțul pe rețelele de socializare prin care și-a îndemnat urmăritorii să vină la distracție. Din secvențele video postate pe internet se vede clar că s-au prezentat peste 50 de tineri, printre care și minori. Aceștia nu purtau măști, iar despre distanță socială nici vorbă.


Invitații au avut parte și de un show de focuri de artificii.


După câteva ore de chef, la fața locului a venit poliția, iar invitații au fost nevoiți să părăsească teritoriul spălătoriei.

"Să înțelegeți corect aici e "bîja" , acuș o să vedem, o să rezolvăm toată întrebarea asta"

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Capitalei, Natalia Stati, agentul economic, la spălătoria căruia a fost organizată petrecerea, riscă până la 75 de mii de lei amendă.


© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.