Menu
Embed:

Un nou teren de joacă, amenajat la Căușeni la inițiativa lui Grigore Repeșciuc, deputat al Platformei "Pentru Moldova"

Copiii din orașul Căușeni se bucură de un teren de joacă modern. Spațiul de joacă a fost amenajat în centrul orașului la inițiativa deputatului de pe circumscripția uninominală numărul 35 Căușeni, Ștefan Vodă, Grigore Repeșciuc, membru al Platformei parlamentare „Pentru Moldova”. Proiectul a fost susținut și de câțiva agenți economici. Pe pagina de facebook a Platformei "Pentru Moldova" este specificat că asigurarea copiilor cu spații de joacă sigure, care oferă posibilități de dezvoltare și recreere este unul dintre obiectivele platformei.


La evenimentul de inaugurare a terenului de joacă au venit de la mic la mare. Oamenii care locuiesc în zonă spun că un astfel de teren este binevenit deoarece vor avea un spațiu bine amenajat pentru copiii lor și nu vor trebui să plece în alt capăt al orașului pentru ca micuții să se joace.


"Terenul e foarte bun. Îmi place foarte mult aici. Înainte nu aveam unde să ne jucăm, însă acum voi veni aici. "

"E foarte bine pentru copii și pentru vârstnicii care ies la plimbare cu aceștia. S-au făcut condiții bune pentru copii. "

"Copiii sunt fondul de aur al republicii și noi, bunicii, trebuie să ne gândim cum să facem să le fie mai bine decât noi am îndurat. Pe vremea noastră așa terenuri nu erau."


"Suntem bucuroși de deschiderea toboganului și copii sunt fericiți că se joacă. "

Deputatul Platformei "Pentru Moldova" Grigore Repeșciuc a menționat că a pledat mereu pentru dezvoltarea infrastructurii acestui oraş, atât din postura de primar de Căușeni, cât și din cea de deputat. Alesul poporului a mai spus că Platforma „Pentru Moldova” are o agendă orientată în exclusivitate spre interesele şi necesităţile oamenilor.


"Ca proiect în raionul Căușeni în circumscripția 35 acesta este primul proiect. Este foarte bine că în centrul orașului Căușeni este un teren de joacă, dar este și foarte bine când în ograda blocului locativ este un teren de joacă pentru că mama făcând lucrul acasă își vede copilul său , care se joacă în ogradă. "

Acesta este al treilea teren de joacă, amenajat la inițiativa deputaților Platformei „Pentru Moldova”, în decurs de o lună. Recent, cu susținerea deputatului Corneliu Padnevici în localitatea Șolcani, raionul Soroca a fost inaugurat un teren de joacă modern. Platforma parlamentară „Pentru Moldova” este formată din deputații fracțiunii Partidului „ȘOR” și șase parlamentari neafiliați.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.