Menu
Embed:

Detalii șocante în cazul bebelușului abandonat la marginea satului Șuri. Trupul neînsuflețit era mâncat de câini

Mama bebelușului găsit ieri fără suflare la marginea satului Șuri din raionul Drochia încă nu a fost identificată. Oamenii legii au inițiat un proces penal și sunt în căutarea celei care a abandonat nou-născutul. Cadavrul a fost depistat de o femeie din sat, care a anunțat primarul, iar acesta a sunat la 112. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Corpul neînsuflețit al bebelușului a fost găsit de Veronica Agrigoroae, care păștea vacile în acel moment.

"La un moment dat am văzut niște câini, niște cioare, că ceva întindeau. Când m-a dus mai aproape am văzut că este un copil mic."

Femeia spune că a trecut pe acolo cu o zi înainte și nu a observat nimic. Aceasta nu poate să-și explice gestul femeii care a abandonat copilul.

"Era fără un picioruș, era cu un ochișor scos. Era groaznic să te apropii de dânsa. Era chiar un copilaș pentru că avea și păr în cap, m-am uitat, cordonul nu era tăiat. "

Primarul localității afirmă că, cel mai probabil, bebelușul ar avea în jur de trei săptămâni.

”Cu două grupe de poliție, cu medicul satului și sora medicală am fost divizați în două echipe și am verificat copiii noi născuți din sat, cu vârstă în jur de la o lună. Până la ora 17:00, când am plecat de la serviciu, nu era identificată mama”.

Sătenii s-au arătat îngroziți de cele întâmplate.

"Asta nu a avut inimă și suflare în ea când a lăsat copilul ista să îl mănânce câinii."

"Te doare sufletul. Nu are inimă și nu are... alte cuvinte nu ai ce spune aici."


"Poate femeia asta într-adevăr era ceva bolnavă și doamne ferește așa caz, Doamne ferește!"

"Poate și mama a avut ceva, poate nu a avut unde lăsa, cu cine crește. Poate a fost și ea obijduită. Sunt și alte soluții. Putea să se adreseze să îi de-a un ajutor."

Oamenii legii au inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

"Poliția a fost alertată ieri în jurul orei 14:00. Deplasată la fața locului, grupa operativă a stabilit că în extravilanul satului Drochia, într-un lan agricol la sol se afla corpul neînsuflețit al unui prunc de gen feminin."

Acum, bebelușul este supus unei expertize medico-legale pentru a stabili cauza decesului. Mama nou-născutului încă nu a fost găsită.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.